Friday, 25 November 2011

Terima Kasih Awak

Views

Hai Darling ! sihat ta ? ta sihat pergila klinik tau. ;)
aku, ALHAMDULILLAH sihat & hepy giler sekarang ni. THANKS ALLAH ;)

Entry kali ni na dedicate for someone, seseorang yang telah membuatkan aku fall in LOVE again. 
THANKS AWAK ;)

Haih ! awakni. Napela curik heart saya ni. Kan daa. Cewah.

Awak tahu ape yang saya nak, ape yang saya minat n banyak lagi.
sweet la awakni. ;)

i really appreciate ;


Bear NINI ;)

Bear ni da samer besar macam aku da tau !
die pakai baju aku tuh. HEHE#


Keychain GIRAFFE ;)

colour pink tuh ! LIKE laa sygs !


Kain Batik ;)

Kain batik ni aku nak buat kain baju kebaya laa. ;)
Reti pulak aku pakai kain batik kat uma kan. HEHE#


HEART PINK PEN ;)

yang ni paling aku suke tau. ade LOVE lagi then PINK COLOUR. HUKHUK#

Neway, terima kasih awak. Saya suke sangat tau. ;)

Okay laa. BUBYE ;)
see u again ;)
take care

ly laa ;)


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ni ! Suke ? Like laa ♥

2 comments:

♥Saranghae Honey♥ LG said...

hepy! hepy! ♥ cantek ur blog....

Nor Aini said...

thanks gdah. hikhik :P

Copyright ©.All Right Reserved by Nor Aini™