Thursday, 7 June 2012

K A H W I N sanasini

Views


Hello June ! Please be nice to me :)
Ececeh padahal da 7 hari da masuk June. Baru terhegeh2 na Hello bagai. Super Gedixxx okeh !
Bulan 6 ? Apa yg spesel sgt bulan 6 nih ek ?
4 budak2 sekolah seke letewww kan sbb cuti skola kan . 
Pastuh, ramai pulak kengkawan aku yg lelaju send invitation card !
Aiyaa , ramai betol na kawen2 bukan 6 nih ?
Tunang pon ramai . Soryla ader yg dpt dtg ader yg ta dapat dtg .
Tapi aku tetap mendoakan kawan2 aku bahagia till jannah. Amin :)
Na hapdate pasal abg aku kawen bulan 5 rituh, tapi kan pic banyak kat kamera .
So , t kalo SIL aku da abis cuti , aku mintak die emelkan lajulaju kat aku tau .
Takan aku nak kaco org baru kawen kan ? Namo Namo Namo .
So, last week aku telah menghadirkan diri ke majlis cousin aku kat Batu Caves .

NORAZILA BINTI RAHAMAN
MOHAMMAD BIN ABDULLAH

Amboih kau ila ! Dalam diamdiam kan .
Ta sangke dlm diamdiam tuh da kawen . Iskkkk
Tumpang bahagia tok kau ila . Heee

Tapi kan aku mintak maaf laa sbb pic wedding die aku ta banyak snap . 
Banyak pulak pic aku ! Opsssss terlebih suda . #hakhak
Yeah, MTI pon datang tau . Aku pakse ! Kejam kan aku .
Yelaa makcikmakcik aku sibok soh ajak .
Thanks MTI coz sudi dtg even arituh awak pose . Aku pulak slumber je makan depan die . #hakhak 

Okeh mehla tgk pic ni sesame tau ;



 Yeah, da SAH da jadik lakibini :')
Yeah da halal da :')
Hantaran Perempuan ---> Lelaki
Kreatif sbb DIY :')

Emm, mase ila nikah tuh aku jadik peneman die . Tangan die sejuk n menggeletaq . 
Pastuh die kater panas , aku pulak spontan amik paper kipaskan die . #hakhak
Pastuh tetibe org dapur pas kipas sate tuh . #kehkeh
So aku takdela sengal lagik kipaskan pakai kipas sate tuh kan .
So , yg lelaki nih lagila terketaq aku tgk . Dekat 4x jugak akad nikah . Ta kesala janji selamat kan .
Fuiyooo, anak mater Mohd ni kaler grey kau tau . Family die pon . Macam mat saleh .

Tapi kan kan kan aku ader berjasa jugak hari sabtu tuh tau tau tau.
Aku dipakse buat Roti Jala & Dadih . Walaweh , roti jala tuh 1st time aku buat .
Memule agak susa na buat . Asek tebal je . Da lelame tuh okeh dan roti jala menjadik . #hahaha
Pasnih , bolela buatkan MTI bfast . #kehkeh

Okeh , ahad tuh dorang sanding .
Tema biru . Tapi kan ila nih sebulan b4 majlis die bgtau mtk kitaorang pakai turquoise .
Aku pakai hijau turquoise . #hehehe

With Pengantin :')
Pelamin
(Red carpet abisss kene tiup angin)

Hand Bouquet :)
Adik Pengantin, Intan & Nurul
Okeh bujur kan muke aku ? #hahaha
Malu Meow Meow Meow. #hahaha
Aku terasa comell disituh . Puiii
Candid Candid.
Org sibok tepung tawar, aku sibok kat bilik pengantin . #hihihi
Azidah > Poji > Cik Sukor
Me with S I L :)
Sibling :')
Azie > Linda
With 
Nah, pic last ! Aku rase aku comelllaaa . Buwekkkkkkk effects camera

Hah, banyak lagi na upload picture tapi dalam camera laa .
Next time okeh . Tapi kan apesal banyak pic aku dari pic pengantin ek ?
Lu pikirla sendiri . #hakhak

#notakaki : MTI jom kawen . Asek tumpang bahagia orang jer . Na jugak rase bahagia tuh . Pang Pang Pang
#hikhik

Kbaiiiii :')


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ni ! Suke ? Like laa ♥

2 comments:

nami_nikiysa said...

saya suka notakaki awak... hik hik

Nor Aini said...

Amboih ta rabun pulak mater tuh ekkk ! hahaha

Copyright ©.All Right Reserved by Nor Aini™