Thursday, 22 March 2012

MTI now :)

Views

(Jawab SAYANG, tak jawab DOSE)

Walaweh lamer giler ta hapdate blog nih ! Da bersarang da blog aku ni.
Sarang hape ?
Sarang burung, Sarang labah2, Saranghae pon bole jugaks ! Ahaks
(amboihhhhh retis kan kau ani !)

Actually, i kan career woman (Muntah sekarang)
Padahal, PC kat office aku tuh problem. Nape tah. Da aku tgk kengkawan aku menggunakan kete@harte govmen dengan mengecek SKALA JKR (eh2 yeke ? Werk :P)  
Aku jugak yg baek dok melepek tgk kan korang kan. (Erk, loya dgr ! x)

Okay2, aku just na bagitau sumthing ni.
Aku kan aku kan aku aku kan kan kan.....














































Da ta single lagi weh. Sekarang da ade BOYEFREN BOYFREN. 
(Ni kalau cousin2 bace ni dorang ngangjeng aku tau ! HakHak x)

Now, hatiku milikmu. Alaa macam lagu Nera AF tuh ! HikHik :P
Tatau g carik kat youtube tau tau tau.

Hadoy, giler sweet MTI ni. Romantik weh. Camne den ta cair. Neway, thanks MTI for everything. 
(Ta bole na jiwang sangat, nanti roomate aku kutuk aku) hihihi. 

Bos aku pun ari2 cakap aku sekarang ni banyak berangan. Asal typo salah ni la ayat die 
" Hah, berchinta jek "
Mane ta sala taip. 
Maka dengan itu, aku terus jawab, " Saya lapar, ta bole na fokus " HakHak :P

Koya giler jawapan. Alaa ape kater orang nak hidup kene pandai2 la kan. 

Semoga relationhip kiter akan berkekalan. Amin :)




















ily MTI :)
Take care
Jangan gatai2 naa
(Gatai, i cucuk mater u macam Kasim Selamat tuh tau! Hakhak :P)


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Ni ! Suke ? Like laa ♥

8 comments:

nami_nikiysa said...

sweet la kamu-kamu nie...i loikessSSS =D hew hew hew
org doa kn sume bjln lancar...tp kn ape kate tros g step ke-3...lmbt sgt la nk tggu step first...lapo dah nk mkn nasik kuning kamu-kamu... hahahaha

Gda Hanum said...

hahahahhahah... HEHEH

Anonymous said...

step by step.. :)

Nor Aini said...

sweet macam pavlova kan ? HakHak :
shhhh. rahsie kerajaan. orang na nasik pink laa. HeHe :)

Nor Aini said...

HakHak. Weh, nak aku tukarkan background blog n etc ?

Nor Aini said...

yeah :)

Anonymous said...

Jgn noty2.. g buat keje weh!

Nor Aini said...

Bos takde watpe na buat keje. Haih, nanti die ader da takde kaje na buat. HakHak :P

Copyright ©.All Right Reserved by Nor Aini™